yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Gestaltda yangın çıkması halinde alaz ve yaman yangın bapsı sayesinde özelliklerine bağlı olarak belli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın çabucak tırı vırıaltılmasına olanak tanır, çatı eminğini esenlar. Evgin çıkış kapıları binaların örgüsına ve vâsiliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir dokuması vardır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yararlanma amacı: Mefret kırmızıışdoneş merkezleri veya stat kabil ordu alanlarda ivedi çıkış bapsı nüshası daha çokça ve sık aralıklarda olmalıdır.

Kanatlar içre normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin payanda plakaları mevcuttur.

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel yangın kapısı sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın bapsı; kişioğlu esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page